Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika uhicenik01.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom počinitelja iz Pule, Rijeke, Splita i Zagreba, starosti od 12 do 18 godina.

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom počinitelja iz Pule, Rijeke, Splita i Zagreba, starosti od 12 do 18 godina. Utvrđeno je da su u večernjim satima 6. prosinca provalili u kiosk tvrtke iz Rijeke u Studentskoj ulici. Iz kioska su otuđili cigarete i sokove u vrijednosti od oko 2 000 kn. Dio predmeta je pronađen kod maloljetnih počinitelja, a posebna izvješća zbog teške krađe podnijet će se redovnim putem.

Delnička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nakon prijave 49-godišnjaka iz Rijeke, u kojoj se navodi da je 6. prosinca ukradena motorna pila marke Stihl iz njegove kuće u Ravnoj Gori, vrijednosti oko 2 000 kn. Policijski službenici su provedenim kriminalističkim istraživanjem otkrili da je počinitelj 55-godišnjak iz okolice Lokava. Motorna pila je pronađena kod počinitelja i vraćena vlasniku. Posebno izvješće podnijet će se nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

I. policijska postaja Rijeka provela je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Rijeke, zbog počinjenog kaznenog djela krađe. Utvrđeno je da je 32-godišnjak u ranim jutarnjim satima 5. prosinca, iz jednog riječkog noćnog kluba u vlasništvu tvrtke iz Krka, ukrao cd player, vrijednosti 1 500 kn. Kod počinitelja je pronađen ukradeni cd player, a odgovarajuće izvješće će biti dostavljeno riječkom državnom odvjetništvu.

III. policijska postaja Rijeka je 30. studenog zaprimila prijavu 27-godišnjeg talijanskog državljanina. U prijavi se navodi da je nepoznati počinitelj u popodnevnim satima iz nezaključanog kombi vozila marke Mercedes, talijanskih nacionalnih oznaka, na automotodromu Grobnik ukrao novčanik i mobitel, ukupne vrijednosti od oko 3 000 kn. Policijski službenici su otkrili da je počinitelj krađe 51-godišnjak iz Rijeke, kod kojeg je pronađen i ukradeni mobitel. Posebno izvješće podnijet će se redovnim putem.



Stranica