Dođite i podržite akciju Živim život bez nasilja 24. studenog 2010. u 17,00 sati u Centru Zamet u Rijeci

Slika tiskovna-mala.jpg

Danas je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj održana izvanredna tiskovna konferencija za medije, povodom najave završne manifestacije preventivne akcije Živim život bez nasilja.

Foto: Ilustracija

Danas je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj održana izvanredna tiskovna konferencija za medije, povodom najave završne manifestacije preventivne akcije Živim život bez nasilja. Prisutnim novinarima su se prigodnim riječima obratile: Ingrid Mavrić, policijska službenica Odsjeka za prevenciju ove PU, kao i predstavnici partnera u preventivnoj akciji:  Karla Mušković iz Grada Rijeke, Sandra Vukmanović iz Centra za socijalnu skrb Rijeka i Gordana Stolfa, ravnateljica Obiteljskog centra primorsko-goranske županije.

Izneseni su podaci o raznim aktivnostima koje su održane za vrijeme dvotjedne preventivne akcije, a najavljena je i završna manifestacija koja će se održati 24. studenog 2010. godine, s početkom u 17,00 sati u sportskoj dvorani Centar Zamet.

Najavljen je program završne manifestacije preventivne akcije, u sklopu kojeg će biti upriličen program edukativnog, zabavnog i sportskog karaktera, na kojem će prisustvovati i Slaven Bilić - izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, a ujedno promotor akcije Živim život bez nasilja za područje primorsko-goranske županije. U zabavnom dijelu nastupiti će Dražen Turina- Šajeta, ENI, plesna skupina RI DANCE, Extra Robi & Prco i dr. Ulaz je besplatan pa pozivamo sve građane da svojim dolaskom podrže ovu akciju i ujedno se zabave.



Stranica