Uhvaćeni višestruki provalnici

Slika uhicenik04.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zatekli su dana 18.studenog oko 04,00 sata tijekom provale u ugostiteljski objekt u Pulskoj ulici u Rijeci 19-godišnjeg Riječanina, te ga doveli na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako je iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 19-godišnjakinje iz Rijeke otuđio 750 kuna. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem uz ovog Riječanina obuhvaćeni su još i Riječanin, starosti 19 godina, te 26-godišnjak s područja Jelenja.

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zatekli su   dana 18.studenog oko 04,00 sata tijekom provale u ugostiteljski objekt u Pulskoj ulici u Rijeci 19-godišnjeg Riječanina, te ga doveli na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako je iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 19-godišnjakinje iz Rijeke otuđio 750 kuna.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem uz ovog Riječanina obuhvaćeni su još i Riječanin, starosti 19 godina, te 26-godišnjak s područja Jelenja.

U vremenu od 23/24. listopada do 18. studenog počinili su ukupno pet teških krađa, od čega tri provale u kioske u Ulici Mate Balote i Istarskoj ulici u Rijeci (otuđene cigarete), provalu u trgovinu na području Viškova (otuđeni suhomesnati proizvodi i prijenosno računalo), te spomenutu provalu u ugostiteljski objekt u Pulskoj ulici (otuđen novac). Ovim provalama tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, te vlasnici trgovine i ugostiteljskog objekta oštećeni su za oko 59 tisuća kuna.

Također je utvrđeno kako su 3. studenog počinili kazneno djelo krađe u trgovini u Ulici Fiorella la Guardia u Rijeci. Iz trgovine u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Rijeci ukrali su više parfema. Šteta se cijeni na oko 1260 kuna.

Jedan od ove dvojice Riječana prodavao je ukradene cigarete 22-godišnjaku s područja Kastva. Poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja ovaj 22-godišnjak bit će prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

 Kriminalističko istraživanje se nastavlja, te će po završetku sva trojica biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica