Šestero prijavljeno za krađe

Slika uhicenik04.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Delnice u suradnji s policijskim službenicima III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad šest osoba ( 2 muškarca i 4 žene) starosti od 19 do 27 godina s područja Delnica i Brod Moravica zbog osnovane sumnje na počinjenje tri teške krađe i jedne krađe.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Delnice u suradnji s  policijskim službenicima III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad šest osoba ( 2 muškarca i 4 žene)  starosti od 19 do 27 godina s područja Delnica i Brod Moravica zbog osnovane sumnje na počinjenje tri teške krađe i jedne krađe.

Utvrđeno je kako su u razdoblju od sredine rujna do kraja listopada u tri navrata iz trgovine u vlasništvu obrta s područja Čavala otuđili različite prehrambene i duhanske proizvode. Ukupna šteta cijeni na oko 1 400 kuna.

Isto tako utvrđeno je kako su 30. rujna iz trgovine u Vratima ukrali različite  prehrambene proizvode. Ovom krađom obrt sa sjedištem na području Ravne Gore oštećen je za oko 1450 kuna.

Svih šestoro bit će kazneno prijavljeni redovnim putem nadležnim državnim odvjetništvima.

 

 

             

 

             



Stranica