Jušići: Mrtav muškarac

Slika /traka07.jpg

Danas, oko 16,30 sati zaprimljena je dojava o pucanju iz vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu u Jušićima kraj Opatije. Policija je na mjestu događaja zatekla jednog muškarca koji nije davao znakove života, dok su drugoga s vidljivim povredama djelatnici hitne medicinske pomoći prevezli u klinički bolnički centar poradi pružanja liječničke pomoći. U tijeku je očevid kojega vodi istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci, a uz djelatnike policije prisutni su županijski državni odvjetnik te doktor sudske medicine.

Danas, oko 16,30 sati zaprimljena je dojava o pucanju iz vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu u Jušićima kraj Opatije. Policija je na mjestu događaja zatekla jednog muškarca koji nije davao znakove života, dok su drugoga s vidljivim povredama djelatnici hitne medicinske pomoći prevezli u klinički bolnički centar poradi pružanja liječničke pomoći.

U tijeku je očevid kojega vodi istražna sutkinja Županijskog suda u Rijeci, a uz djelatnike policije prisutni su županijski državni odvjetnik te doktor sudske medicine.
 

O utvrđenim relevantnim činjenicama javnost će biti pravovremeno obaviještena.



Stranica