Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika policija05.jpg

I. policijskoj postaji Rijeka dojavljeno je da je 21./22. listopada provaljeno u trgovinu u Cvjetnoj ulici, u vlasništvu tvrtke iz Škrljeva. Očevidom je utvrđeno da su iz trgovine ukradene cigarete, žestoka pića, salame, sirevi, čokolada, kozmetika, kava i igračke.

Foto: Ilustracija

I. policijskoj postaji Rijeka dojavljeno je da je 21./22. listopada provaljeno u trgovinu u Cvjetnoj ulici, u vlasništvu tvrtke iz Škrljeva. Očevidom je utvrđeno da su iz trgovine ukradene cigarete, žestoka pića, salame, sirevi, čokolada, kozmetika, kava i igračke. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 20 000 kn. Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje dovršetkom kojeg su otkrivena trojica počinitelja iz Rijeke, starosti 20, 32 i 18 godina. Kod 20-godišnjaka je pronađen i dio ukradenih predmeta. Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznene prijave za kazneno djelo teške krađe, kao i za kazneno djelo prikrivanja.

Isto tako, policijski službenici I. policijske postaje Rijeka otkrili su provalnike koji su u razdoblju od 29. listopada do 2. studenog provalili u prostorije fakulteta u Ulici Ivana Filipovića u Rijeci. Provalnici su pretražili 3 ureda u spomenutoj zgradi, iz kojih su otuđili novčani iznos od 1 500 kn. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su provalu počinili četvorica maloljetnika, a kod jednog je pronađen dio otuđenog novca. Protiv počinitelja će se podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci.



Stranica