Uhvaćeni kradljivci s pruge

Slika Ilustr/uhicenik01.jpg

Zbog osnovane sumnje na počinjenje više krađa i teških krađa, policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad ovom trojicom muškaraca iz Darde, starosti 41,31 i 30 godina.  

 FOTO: Ilustracija

Tijekom posljednjih mjeseci na štetu tvrtke iz Zagreba, izvođača radova na željezničkoj pruzi  od Rijeke prema granici s Republikom Slovenijom zabilježene su učestale krađe naponskih  kablova. Stoga su na ovom području s ciljem otkrivanja počinitelja poduzete pojačane mjere policijskog nadzora te su dana 28. listopada na željezničkoj pruzi u mjestu Permani zatečena trojica muškaraca.

Zbog osnovane sumnje na počinjenje više krađa i  teških krađa, policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad ovom trojicom muškaraca  iz Darde, starosti 41,31 i 30 godina.

Utvrđeno je kako je ovaj trojac u razdoblju od kolovoza do listopada u više navrata ukrao oko 3 000 metara pružnog naponskog kabla, čime je tvrtka iz Zagreba oštećena za  oko 267  000  kuna.

Protiv ove trojice nadležnim državnim odvjetništvima u Rijeci i Opatiji bit će podnijete kaznene prijave redovnim putem.



Stranica