Podmetnuo požar

Slika pozhar.jpg

U ranim jutarnjim satima 22. listopada III. Policijskoj postaji Rijeka dojavljeno je da gore automobili na parkiralištu u Ulici Krimeja.

Foto: PU p-g

U ranim jutarnjim satima 22. listopada III. Policijskoj postaji Rijeka dojavljeno je da gore automobili na parkiralištu u Ulici Krimeja. Autoophodnja je dolaskom na mjesto događaja zatekla vatrogasce kako gase požar na Fiat Unu vlasnice 28-godišnjakinje iz Rijeke, kao i na Seat Leonu vlasnika 40-godišnjaka iz Čižića. Nakon gašenja požara, u jutarnjim satima obavljen je očevid. Policijski službenici očevidne ekipe i inspektor zaštite od požara utvrdili su da je do požara došlo s prednje strane Fiata Uno, da bi se požar potom prenio na Seat Leon.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je požar pod Fiat Unom namjerno izazvao 28-godišnjak iz Rijeke. U požaru je potpuno izgorio prostor motora i prednji dio Fiata, dok je na Seatu izgorjela prednja lijeva strana vozila, dio motora, vjetrobransko staklo i dio upravljačke ploče. Točan iznos materijalne štete još se utvrđuje, a protiv 28-godišnjeg počinitelja općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.



Stranica