Prometne nesreće s povrijeđenim osobama

Slika policija03.jpg

Jučer oko 11,50 sati u Delnicama, na Lujzinskoj cesti, u prometnoj nesreći stradale su dvije djevojčice iz Delnica, starosti 6 i 7 godina, a u Rijeci, u Prvomajskoj ulici, oko 12,25 sati, u prometnoj nesreći je stradao 63 godišnjak iz Rijeke.

Foto: Ilustracija

Jučer oko 11,50 sati u Delnicama, na Lujzinskoj cesti, u prometnoj nesreći stradale su dvije djevojčice iz Delnica, starosti 6 i 7 godina. Dok su prelazile cestu na obilježenom pješačkom prijelazu na njih je upravljajući VW Golfom delničkih registarskih oznaka naletio 62-godišnjak iz okolice Čabra. Djevojčice su zadobile teške tjelesne ozljede i vozilom hitne pomići prevezene na HMT KBC Rijeka - Lokalitet Sušak. Vozač je alkotestiran te nije utvrđena prisutnost alkohola u krvi.

Istog dana u Rijeci, u Prvomajskoj ulici, oko 12,25 sati, u prometnoj nesreći je stradao 63 godišnjak iz Rijeke. Istrčao je na cestu između vozila parkiranih sa strane kolnika te ga je udario Chevrolet Cruze riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak iz Malog Lošinja. Pješak je prevezen na HMT s teškim tjelesnim ozljedama. Alkotestiranjem je utvrđeno da vozač nije vozio pod utjecajem alkohola.



Stranica