Otkriveni kradljivci

Slika uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz dvije krađe i jedne teške krađe provaljivanjem počinjenih dana 12. srpnja u Njivicama. 

FOTO: Ilustracija

Policijski  službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz dvije krađe i jedne teške krađe provaljivanjem počinjenih dana 12. srpnja u Njivicama.

Utvrđena je osnovana sumnja da su navedene kaznena djela počinila dvojica čeških državljana, starosti 33 i 27 godina. Tako su iz kuće u vlasništvu 44-godišnjakinje iz Zagreba ukrali novac, zlatni nakit, mobitele i i-Phone. Istog dana iz hotelskog bungalova kojeg su koristili supružnici iz Mađarske, oboje starosti 52 godine, ukrali su fotoaparate, kamere, mobitele, I-phone, prijenosna računala, satove i  novac. Također su provalili i u hotelsku sobu iz koje su od 25-godišnje slovenske državljanke ukrali novac i mobitel. Ukupna šteta cijeni se na oko 22 400 kuna.

U suradnji s Policijskom postajom Umag utvrđeno je kako su ova dvojica čeških državljana na području Istre iznajmili osobno vozilo Opel corsa kojim su se koristili prilikom krađa. U napuštenom vozilu pronađen je dio ukradenih predmeta koji su vraćeni vlasnicima.

Protiv češkog dvojca podnosi se kaznena prijava redovnim putem nadležnom ODO u Rijeci.



Stranica