Pronađeni kradljivci

Slika hauba.jpg

Policijskim službenicima Policijske postaje Mali Lošinj 25. rujna ove godine dojavila je 65-godišnjakinja iz Cresa da je ispred njene kuće u gradu Cresu u razdoblju od 10. listopada 2009. do 24. rujna ove godine ukradena kamena vaza stara više od 100 godina.

Foto: Ilustracijia

Policijskim službenicima Policijske postaje Mali Lošinj 25. rujna ove godine dojavila je 65-godišnjakinja iz Cresa da je ispred njene kuće u  gradu Cresu u razdoblju od 10. listopada 2009. do 24. rujna ove godine ukradena kamena vaza stara više od 100 godina, vrijednosti oko 7 000 kn. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je krađu počinio 30-godišnjak iz Cresa. Kod njega je pronađena ukradena vaza, koja je potom vraćena vlasnici. Slijedi podnošenje posebnog izvješća protiv 30-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Isto tako, policijski službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Crikvenice zbog osnovane sumnje da je počinio krađu dva prijenosna računala i dva mobitela iz stana u Rijeci. Krađu je 17. svibnja 2010. godine prijavio 31-godišnjak iz Pule, koji boravi u podstanarskom stanu u Rijeci, skupa s 25-godišnjakom iz okolice Požege. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 6 000 kn. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je navedenu krađu počinio 28-godišnjak iz Crikvenice. Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima. Protiv počinitelja se podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, redovnim putem.



Stranica