Uhvaćeni u pokušaju ilegalnog prelaska granice

Slika granicna_policija01.jpg

Policijski službenici Postaje granične policije Rupa 21. rujna oko 11,40 sati zatekli su 46-godišnjeg albanskog državljana u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice nedaleko graničnog prijelaza Pasjak.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje granične policije Rupa 21. rujna oko 11,40 sati zatekli su 46-godišnjeg albanskog državljana u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice nedaleko graničnog prijelaza Pasjak. PGP Rupa je upravnim postupkom donijela rješenje o protjerivanju s teritorija RH u trajanju od jedne godine.

Oko 20,15 sati, istog dana, u blizini mjesta Rupa u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice zatečena je grupa od 4 albanska državljana starosti od 25 do 35 godina.

Na kraju, 21. rujna oko 23,20 sati Policijski službenici granične policije u blizini mjesta Rupa termovizijskom kamerom uočili su grupu osoba u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice. Utvrđeno je da se radi o 8 iranskih državljana starosti od 11 do 47 godina.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 4 albanska i 8 iranskih državljana s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.



Stranica