Provaljivali u automate za napitke

Slika /auto_policija07.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana, starosti 23 i 34 godine poradi osnovane sumnje na počinjene više teških krađa. Prema da sada utvrđenom ova dvojica Riječana u vremenu od lipnja do rujna ove godine provaljivali su u automate za tople i hladne napitke. Utvrđeno je kako je 23-godišnjak u dva navrata provalio u četiri automata u vlasništvu tvrtke iz Buzeta, smještene u prostorima KBC Rijeka, dok je 34-godišnjak provalio u automat u ulici Blaža Polića u Rijeci, u vlasništvu riječke tvrtke. Iz automata su ukradeni novac, te pakiranja kave i šećera. Ukupna šteta cijeni se na oko 1 650 kuna. Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu Rijeka podnosi se posebno izvješće redovnim putem.

FOTO: Ilustracija
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana, starosti 23 i 34 godine poradi osnovane sumnje na počinjene više teških krađa.
Prema da sada utvrđenom ova dvojica Riječana u vremenu od  lipnja do rujna ove godine provaljivali su u  automate za tople i hladne napitke. Utvrđeno je kako je  23-godišnjak u dva navrata provalio  u četiri automata u vlasništvu tvrtke iz Buzeta, smještene u prostorima KBC Rijeka, dok je 34-godišnjak provalio u automat u ulici Blaža Polića u Rijeci, u vlasništvu riječke tvrtke. Iz automata su ukradeni novac, te pakiranja kave i šećera. Ukupna šteta cijeni se na oko 1 650 kuna.
Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu Rijeka podnosi se posebno izvješće redovnim putem.
 


Stranica