Uhvaćeni u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice

Slika granicna_policija.jpg

Policijski službenici Sektora za granicu ove policijske uprave dana 10. rujna u večernjim satima u blizini mjesta Rupa zatekli su državljane Srbije, i to: 32-godišnjaka, njegovu 31-godišnju nevjenčanu suprugu i njeno 2-godišnje dijete u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.

Foto: Ilustracija
 

Policijski službenici Sektora za granicu ove policijske uprave dana 10. rujna u večernjim satima u blizini mjesta Rupa zatekli su državljane Srbije, i to: 32-godišnjaka, njegovu 31-godišnju nevjenčanu suprugu i njeno 2-godišnje dijete u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice. Postaja granične policije Rupa je upravnim postupkom temeljem Zakona o strancima navedenim osobama izdala rješenje o protjerivanju iz RH, kao i zapovijed o napuštanju teritorija RH u roku jednog dana.

Također, noćas oko 2 sata u blizini Rupe, policijski službenici Sektora za granicu PU PG zatekli su u osobnim vozilima marke Mercedes i BMW talijanskih nacionalnih oznaka 6 albanskih državljanina starosti od 21 do 35 godina u pokušaju ilegalnog prelaska granice. Policijski službenici Postaje granične policije Rupa provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica navedenog događaja.



Stranica