Spriječeni u pokušaju ilegalnog prelaska

Slika granicna_policija.jpg

Policijski službenici Postaje granične Rupa jučer oko 7 sati, u blizini međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Pasjak, zatekli su 34-godišnjeg albanskog državljanina u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje granične Rupa jučer oko 7 sati, u blizini međunarodnog cestovnog graničnog prijelaza Pasjak, zatekli su 34-godišnjeg albanskog državljanina u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice. Upravnim postupkom provedenim od strane PGP Rupa doneseno je rješenje o protjerivanju 34-godišnjaka s teritorija Republike Hrvatske u trajanju od jedne godine. Navedenom je izdana pisana zapovijed o napuštanju države u roku od jednog dana.

U popodnevnim satima istog dana u blizini cestarske kuće u Šapjanama, policijski službenici navedene postaje zatekli su 4 albanska državljana starosti 17, 20, 27 i 30 godina, u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice. U Postaji granične policije Rupa u tijeku je upravni postupak kojim se utvrđuju sve okolnosti pokušaja ilegalnog prijelaza granice četiri albanska državljanina.



Stranica