Raspisan Natječaj za zanimanje policajac-policajka

Slika /kadeti03.jpg

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Natječaj za upis polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac-policajka u 2011. godini. Prijave na Natječaj kandidati mogu podnijeti od 6.rujna do 30.studenog 2010.godine.

FOTO: Ilustracija
Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Natječaj za upis polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac-policajka u 2011. godini.
Prijave na Natječaj kandidati mogu podnijeti od 6.rujna do 30.studenog 2010.godine.
Pravo prijave imaju hrvatski državljani sa završenom srednjom školom u četverogodišnjem trajanju, koji na dan 01.03.2011. godine nisu stariji od 24 godine. Detaljne informacije i upute o potrebnoj dokumentaciji, rokovima i proceduri Natječaja, kao i obrazac prijave, svi  zainteresirani mogu pronaći na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova, na adresi http://www.mup.gov.hr/127.aspx .  Isto tako podrobnije informacije, te obrazac prijave moguće je dobiti u policijskim postajama.
Kandidati koji prođu natječajni postupak od 1.ožujka 2011.godine bit će upućeni u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac-policajka u 2011. godini.
Nakon uspješno završenog Programa polaznici se raspoređuju na rad u Policijske uprave u svojstvu vježbenika.
 


Stranica