Otkriven drski kradljivac

Slika /uhicenik03.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom s neprijavljenim boravištem u Matuljima, poradi osnovane sumnje na počinjenje više teških krađa i krivotvorenja isprava.

FOTO: Ilustracija
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom s neprijavljenim boravištem u Matuljima, poradi osnovane sumnje na počinjenje više teških krađa i krivotvorenja isprava.
Utvrđeno je kako je ovaj 28-godišnjak od svibnja 2008. godine do sredine kolovoza 2010. godine počinio 7 teških krađa na benzinskim postajama, od čega 1 na području Rijeke i 6 u Kastvu. Krađe je počinio na način da je na benzinskim postajama natočio pun rezervoar goriva (eurosuper 95) svog osobnog vozila Honda civic, te se potom udaljio bez da je prethodno podmirio račun. Također, prije odlaska „po gorivo“ umjesto važećih registarskih pločica osobnog vozila Honda civic, montirao je nepripadajuće njemačke registarske pločice. Ove pločice oduzete su od počinitelja. Krađama goriva tvrtke iz Rijeke i Kastva je oštetio za oko 2 700 kuna.  
Protiv 28-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci redovnim putem.
 


Stranica