Pokraden 73-godišnjak

Slika /novac01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Čabar proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz okolice Čabra zbog osnovane sumnje u počinjenje krađe. Naime, u večernjim satima dana 24.kolovoza ovaj 22-godišnjak u društvu mlađe žene, nepozvan je došao u kuću 73-godišnjaka u mjestu Zamost, općina Čabar. Vlasniku su ponudili vino koje ovaj nije konzumirao, već im je skuhao kavu. Također, su mu predložili da žena ostane živjeti s njim budući joj je umrla majka. U kući su se zadržali oko sat vremena. Ujutro, na nagovor svoje geronto domaćice, 73-godišnjak je pregledao kuću, odnosno mjesto na kojem je držao novac, te utvrdio krađu nekoliko tisuća kuna. Zbog počinjenja krađe protiv 22-godišnjaka nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Delnicama podnosi se kaznena prijava redovnim putem

FOTO: Ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Čabar proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz okolice Čabra zbog osnovane sumnje u počinjenje krađe.
Naime, u večernjim satima dana 24. kolovoza ovaj 22-godišnjak u društvu mlađe žene, nepozvan je došao u kuću 73-godišnjaka u mjestu Zamost, općina Čabar. Vlasniku su ponudili vino koje ovaj nije konzumirao, već im je skuhao kavu. Također, su mu predložili da žena ostane živjeti s njim budući joj je umrla majka. U kući su se zadržali oko sat vremena. Ujutro,  na nagovor svoje geronto domaćice, 73-godišnjak  je pregledao kuću, odnosno mjesto na kojem je držao  novac, te utvrdio krađu nekoliko tisuća kuna.   
Zbog počinjenja krađe protiv 22-godišnjaka nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Delnicama podnosi se kaznena prijava redovnim putem.
 


Stranica