Požari

Slika //pozar01.jpg

Jučer oko podneva III. policijska postaja Rijeka zaprimila je dojavu da se između Bakra i Jadranske magistrale, između semafora i igrališta NK Borac vidi gusti, crni dim. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja

FOTO:Ilustracija
Jučer oko podneva III. policijska postaja Rijeka zaprimila je dojavu da se između Bakra i Jadranske magistrale, između semafora i igrališta NK Borac vidi gusti, crni dim. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja radi provjere dojave te su izvijestili da je došlo do požara stoga sijena, a da požar gase vatrogasci JVP Vežica i DVD Hreljin. Požar je ugašen oko 14 sati.
Također na području III. policijske postaje Rijeka, u Krasici, oko 21 sat izbio je požar u podrumu obiteljske kuće u vlasništvu 54-godišnjaka iz Krasice. S vatrogascima su na mjesto događaja stigli i policijski službenici, koji su utvrdili da je zbog neispravnih električnih instalacija u podrumu kuće došlo do iskrenja. Iskrenje je prouzročilo požar koji je zahvatio predmete u podrumu. Požar je ugašen oko 23 sata.
U oba požara srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta je neznatna.
 


Stranica