Krađe iz vozila i plovila

Slika traka02.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati počinitelji provalili su u dva vozila u vlasništvu stranih državljana. U jutarnjim je satima u Kostreni provaljeno u osobno vozilo Peguot 307, vlasništvo državljana Mađarske starosti 31 godine. Iz vozila su ukradene torbe, prijenosno računalo i drugi predmeti. Materijalna šteta je oko 7.000 kuna.

FOTO: Ilustracija
Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati počinitelji provalili su u dva vozila u vlasništvu stranih državljana.
U jutarnjim je satima u Kostreni provaljeno u osobno vozilo Peguot 307, vlasništvo državljana Mađarske starosti 31 godine. Iz vozila su ukradene torbe, prijenosno računalo i drugi predmeti. Materijalna šteta je oko 7.000 kuna.
Oko 14,00 sati provaljeno je u osobno vozilo VW multivan, kojim se koristi austrijski državljanin starosti 22 godine. Vozilo je bilo parkirano na predjelu Dunat, u blizini mjesta Kornić na otoku Krku. Iz vozila je otuđen novac, te drugi predmeti. Materijalna šteta cijeni se na oko 6.000 kuna.  
Nadalje, s plovila privezanog na lukobranu u Malinskoj u vremenu od 9. do 11. kolovoza ukraden je vanbrodski motor marke Yamaha. Ovim kaznenim djelom,  66-godišnji vlasnik  iz okolice Malinske oštećen je za oko 12.000 kuna.
Dana 10/11. kolovoza iz lučice u Lovranu s plovila je ukraden vanbrodski motor marke Yamaha. Ovim je vlasnik iz Samobora, starosti 42 godine oštećen je za oko 10.000 kuna.
Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske tragaju za počiniteljima i ukradenim predmetima.
 


Stranica