Pronađeni kradljivci

Slika policija03.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog počinjenih krađa na području Bribira i Selca.

Foto: Ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog počinjenih krađa na području Bribira i Selca.
Dana 5. srpnja 31-godišnjak iz Crikvenice podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja crikveničkoj policiji, u kojoj je naveo da mu je istog dana ukraden moped marke Piaggio, kojeg je parkirao u Ulici Gradac u Bribiru. Dan kasnije vlasnik je pronašao ukradeni moped u Bribiru, ali je s istog kradljivac uklonio razne dijielove, registarsku pločicu i kacigu. Nakon provedenog istraživanja, policija je pronašla počinitelje, te utvrdila da su krađu mopeda, odnosno dijelova počinili dva maloljetnika, jedan iz Bribira, a drugi iz Grižana. Kod počinitelja je pronađen dio ukradenih dijelova, koji su vraćeni vlasniku. Slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu redovnim putem.
Dana 29. srpnja u policijsku postaju Criikvenica pristupio je 23-godišnjak iz Selca, te je prijavio da mu je  prethodne noći iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Maršala Tita u kojoj stanuje, ukraden moped marke Gillera, vlasništvo njegovog 32-godišnjeg brata. Materijalna šteta iznosi oko 4000 kn. Dovršenim istraživanjem, 30. srpnja policijski službenici otkrili su da su počinitelji navedene krađe dva maloljetnika, iz Bribira i Grižana, prije navedeni kao počinitelji krađe mopeda i dijelova u krađi u Bribiru, te jedan 19-godišnjak Selca. Ukradeni moped je pronađen po policijskim službenicima, te je vraćen vlasniku, a protiv počinitelja slijedi posebno izvješće zbog kaznenog djela krađe i prikrivanja.

 


Stranica