Otkriven razbojnik

Slika pistolj_I_lisice.jpg

Policijskim službenicima Prve policijske postaje Rijeka oko 9 sati 28. srpnja dojavljeno je da je u Drežničkoj ulici u Rijeci 73-godišnjaku iz Rijeke uz prijetnju pištolja oduzet novac.

Foto: Ilustracija
Policijskim službenicima Prve policijske postaje Rijeka oko 9 sati 28. srpnja dojavljeno je da je u Drežničkoj ulici u Rijeci 73-godišnjaku iz Rijeke uz prijetnju pištolja oduzet novac. Riječanin je u prepadu ostao bez novčanika u kojem je bilo 800 kn, osobni dokumenti te bankovne kartice. Prije bijega s mjesta počinjenja,  razbojnik je i udario žrtvu nogom, te mu otrgnuo torbicu s ramena u kojoj je bio mobilni telefon. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je razbojnik nakon toga pobjegao osobnim vozilom Renault Clio slovačkih nacionalnih oznaka.
Policijski službenici Policijske postaje Pula, u suradnji s policijskim službenicima Odjela općeg kriminaliteta policijske uprave primorsko goranske, dovršili su kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno da je počinitelj uličnog razbojništva 33-godišnji slovački državljanin, kojeg je na prepoznavanju prepoznao oštećeni Riječanin. Njemu je policija vratila otuđeni  mobilni telefon.


Stranica