Izgorjela kuća u Sobolima

Slika pozar05.jpg

Dana 24. srpnja oko 19 sati u mjestu Soboli izbio je požar u obiteljskoj kući 63-godišnjaka. Ubrzo su na mjesto događaja pristigli vatrogasci i policijski službenici III. Policijske postaje Rijeka.

Foto: Ilustracija
Dana 24. srpnja oko 19 sati u mjestu Soboli izbio je požar u obiteljskoj kući 63-godišnjaka. Ubrzo su na mjesto događaja pristigli vatrogasci i policijski službenici III. Policijske postaje Rijeka. Utvrđeno je da je vlasnik kuće u trenutku izbijanja požara bio odsutan, te je po povratku u kuću zamijetio da kuća gori. Požar je lokaliziran iza 20 sati. Nastala je velika materijalna šteta, jer je kući u potpunosti izgorio krov, prvi kat, a znatno je oštećeno i prizemlje. Ozlijeđenih srećom nije bilo.

U jutarnjim satima 25. srpnja policijski službenici PU primorsko goranske započeli su s očevidom, koji je završen oko podneva. Po stručnom mišljenju inspektora protupožarne zaštite, uzrok požara je tehničke prirode, odnosno vatru su izazvale neispravne električne instalacije navedene obiteljske kuće.



Stranica