Spriječeni ilegalci

Slika /Ri/granicna_policija.jpg

Sinoć, oko 22,15 sati na šumskom predjelu u blizini mjesta Šapjane policijski službenici Postaje granične policije Rupa zatekli su trojicu muškaraca u pokušaju nezakonitog prelaska državne granice. Radi se o trojici albanskih državljana starosti 26, 40 i 44 godina koji su pješice pokušali prijeći državnu granicu s Republikom Hrvatskom, ali ih je policija u toj namjeri spirječila.

FOTO:ilustracija
Sinoć, oko 22,15 sati na šumskom predjelu u blizini mjesta Šapjane policijski službenici Postaje granične policije Rupa zatekli su trojicu muškaraca u pokušaju nezakonitog prelaska državne granice. Radi se o trojici albanskih državljana starosti 26, 40 i 44 godina koji su pješice pokušali prijeći državnu granicu s Republikom Hrvatskom, ali ih je policija u toj namjeri spriječila.
Jutros pak, oko 5,30 sati,  također na šumskom predjelu u blizini Šapjana zatečen je još jedan albanski državljanin (51-godišnjak) i spriječen u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice. Sa svom četvoricom u tijeku je obavljanje razgovora na okolnosti  zatjecanja u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.


Stranica