Pronađeni kradljivci

Slika traka03.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Kastva i 34-godišnjakom iz okolice Opatije zbog krađe dijelova s radnog stroja u vlasništvu riječke građevinske tvrtke.

FOTO: Ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Kastva i 34-godišnjakom iz okolice Opatije zbog krađe dijelova s radnog stroja u vlasništvu riječke građevinske tvrtke. Počinitelji su početkom mjeseca lipnja s radnog stroja – bagera ukrali dijelove karoserije, na gradilištu u Mučićima. Vrijednost ukradenih dijelova iznosi oko 20.000 kn. Počinitelji su ukradene dijelove nakon krađe ugradili na bager kojim se koriste u obavljanju građevinskih poslova. Policijski službenici Policijske postaje Opatija su od počinitelja oduzeli ukradeno, te ukradene prozore i blatobrane vratili vlasniku  oštećenom kaznenim djelom krađe.

Protiv počinitelja slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela krađe i prikrivanja.


Stranica