Otkriven kradljivac iz automobila

Slika /Ri/krada_iz_auta.jpg

Dana 15. srpnja policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz okolice Fužina zbog osnovane sumnje u počinjenje više kaznenih djela teških krađa. Utvrđeno je kako je ovaj 28-godišnjak u vremenu od 9. do 13.srpnja na području od Brseća do Medveje provalio u nekoliko osobnih vozila. Iz vozila je otuđio torbice (ili torbe) s osobnim ispravama, bankovnim karticama, mobitelima i drugim predmetima. Do sada je utvrđeno da su vlasnici vozila iz Kastva, Lovrana i Matulja, te jedan strani državljanin iz Poljske oštećeni za ukupan iznos od oko 2000 kuna.

FOTO:ilustracija
Dana 15. srpnja policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz okolice Fužina zbog osnovane sumnje u počinjenje više kaznenih djela teških krađa. Utvrđeno je kako je ovaj 28-godišnjak u vremenu od 9. do 13.srpnja na području od Brseća do Medveje provalio u  nekoliko osobnih vozila. Iz vozila je otuđio torbice (ili torbe) s osobnim ispravama, bankovnim karticama, mobitelima i drugim predmetima. Do sada je utvrđeno da su vlasnici vozila iz Kastva, Lovrana i Matulja, te jedan strani državljanin iz Poljske oštećeni za ukupan iznos od  oko 2000 kuna.
Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava redovnim putem.

Također, pozivamo građane kojima je u posljednje provaljeno u automobile na ovom području, a do sada nisu prijavili štetu da to učine u Policijskoj postaji Opatija.
 


Stranica