Tjedno izvješće o prometnim nesrećama

Slika /Ri/promet.jpg

U proteklom tjednu na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 95 prometnih nesreća, od čega je sedam bilo težih, a osamdeset i osam lakših. Smrtno je stradala jedna osoba. Radi se o 25-godišnjoj slovenskoj državljanki, koja je preminula od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći četverocikla na Krku. U prometnim nesrećama teže su ozlijeđene četiri osobe, a lakše četrdeset i pet osoba. Materijalna šteta cijeni se na oko 713.700 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su tri pješaka i šesnaest stranih državljana. Alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo je dvanaest. Alkotestiranih vozača bilo je 394, kod njih 68 je utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg.

FOTO:ilustracija
U proteklom tjednu na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo  se 95 prometnih nesreća, od čega je sedam bilo težih, a osamdeset i osam lakših. 
Smrtno je stradala jedna osoba. Radi se o 25-godišnjoj slovenskoj državljanki, koja je preminula od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći četverocikla na Krku.
U prometnim nesrećama teže su ozlijeđene četiri osobe, a lakše četrdeset i pet osoba. Materijalna šteta cijeni se na oko 713.700 kuna.
U prometnim nesrećama sudjelovala su tri pješaka i šesnaest stranih državljana.
Alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo je dvanaest.
Alkotestiranih vozača bilo je 394, kod njih  68 je  utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg.  
 
Rekorder po izmjerenoj koncentraciji alkohola je 47-godišnjak iz Krka. Dana 9. srpnja oko 22,35 sati zatečen je u Viškovu kako upravlja osobnim vozilom marke Fiat. Izmjerena je koncentracija alkohola od 2,39 g/kg.
 
 


Stranica