Pronađena plovila

Dana 12.srpnja u jutarnjim satima, ribar iz Cresa obavijestio je policiju u Cresu o pronađenom gliseru, kod otoka Zvečevo. Utvrđeno je da se radi o gliseru marke Bayliner, čiji je nestanak dan ranije prijavio 45-godišnji slovenski državljaninu. Istog dana i 67-godišnjakinja iz Slovenije, također je preuzela svoj plastični čamac marke Elan. Čamac je bio usidren u uvali Zaglav, kada se 9. srpnja uslijed jakog sjevernog vjetra odvezao. Idućeg dana pronašao ga je turistički brod u blizini otoka Unije i Zeča. Do preuzimanja čamac se nalazio na vezu u lučici Martinšćica. Oba plovila su pronađena u ispravnom stanju, bez oštećenja.

Dana 12.srpnja u jutarnjim satima, ribar iz Cresa obavijestio je policiju u Cresu o pronađenom gliseru, kod otoka Zvečevo. Utvrđeno je da se radi o gliseru marke Bayliner, čiji je nestanak dan ranije prijavio 45-godišnji slovenski državljaninu.
Istog dana i 67-godišnjakinja iz Slovenije, također je preuzela svoj plastični čamac marke Elan. Čamac je bio usidren u uvali Zaglav, kada se 9. srpnja uslijed jakog sjevernog vjetra odvezao. Idućeg dana pronašao ga je turistički brod u blizini otoka Unije i Zeča. Do preuzimanja čamac se nalazio na vezu u lučici Martinšćica.   
Oba plovila su pronađena u ispravnom stanju, bez oštećenja.
 


Stranica