Provalio u brodice i ugostiteljski objekt

Slika /Ri/7.jpg

Policijski službenici III. Policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom iz Kostrene zbog osnovane sumnje u počinjenje više teških krađa provaljivanjem.

FOTO:ilustracija
Policijski službenici III. Policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom iz Kostrene zbog osnovane sumnje u počinjenje više teških krađa provaljivanjem.
Utvrđeno je kako je ovaj maloljetnik tijekom lipnja provalio u dvije brodice na vezu u Lučici u Urinju. Iz jedne brodice otuđio je dva ribarska štapa s dodatnom opremom i dvije baterije, u vrijednosti od oko 2.500 kuna, dok je s druge brodice otuđio radio s CD, GPS uređaj, ploter, televizor i CD player, ukupne materijalne vrijednosti oko 8.300 kuna.
Svi predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.
Zajedno s dvojicom Kostrenjana, starosti 20 i 21 godine, dana 25. lipnja ovaj je 16-godišnjak provalio u ugostiteljski objekt u Urinju. Iz objekta je ukradena veća količina alkoholnih i bezalkoholnih pića, čime je vlasnik, također iz Kostrene oštećen za oko  1. 850 kuna.  
Protiv počinitelja podnosi se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci.


Stranica