Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika /Ri/promet.jpg

Dana 29. lipnja oko 18,00 sati na Kukuljanovu, u blizini trgovačkog centra namještajem dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Vozač, starosti 39 godina iz Rijeke, upravljao je osobnim vozilom marke BMW krećući se odvojkom koji vodi iz smjera DC 40 u smjeru Sušačke Drage.

FOTO:ilustracija
Dana 29. lipnja oko 18,00 sati na Kukuljanovu, u blizini trgovačkog centra namještajem dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.
Vozač, starosti 39 godina iz Rijeke, upravljao je osobnim vozilom marke BMW  krećući se odvojkom koji vodi iz smjera DC 40 u smjeru Sušačke Drage. Dolaskom u nepregledni zavoj, zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolnika, a zatim i izvan kolnika na zemljanu površinu gdje je prednjom stranom vozila udario u kameni usjek. Uz vozača u osobnom vozilu nalazio se i njegov otac, 78-godišnjak iz Rijeke. Zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda otac i sin prevezeni su u KBC Sušak, gdje je otac preminuo.
Vozač osobnog vozila zadobio je teške tjelesne povrede. Okolnosti pod kojima se prometna nesreća dogodila još se utvrđuju.


Stranica