U moru pronađeno tijelo mrtve žene

Danas, oko 12,00 sati Postaja pomorske policije Rijeka zaprimila je dojavu iz Lučkog kontrolnog centra Rijeka da je na moru i to na području Velih vrata (između obale otoka Cresa i istočnog dijela Istre) jedan član posade trgovačkog broda Safmarine Karibe, stijega Velike Britanije, pao u more. U traganje i spašavanje na moru odmah su se uključila tri službena plovila pomorske policije i to P-206, P-209 i P-13 te plovilo Ispostave Lučke kapetanije Cres. Oko 13,30 sati posada službenog plovila pomorske policije P-209 uočila je u moru tijelo ženske osobe, koje je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu poradi obdukcije. Okolnosti cijeloga događaja još se utvrđuju.

Danas, oko 12,00 sati Postaja pomorske policije Rijeka zaprimila je dojavu iz Lučkog kontrolnog centra Rijeka da je na moru i to na području Velih vrata (između obale otoka Cresa i istočnog dijela Istre) jedan član posade trgovačkog broda Safmarine Karibe, stijega Velike Britanije, pao u more.
U traganje i spašavanje na moru odmah su se uključila tri službena plovila pomorske policije i to P-206, P-209 i P-13 te plovilo Ispostave Lučke kapetanije Cres.
Oko 13,30 sati posada službenog plovila pomorske policije  P-209 uočila je u moru tijelo ženske osobe, koje je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu poradi obdukcije. U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti stradavanja članice posade navedenog broda.
 
 


Stranica