72-godišnjak smrtno stradao

Slika /Ri/policija03.jpg

Jutros, oko 7,50 sati na predjelu Pirovište u Liču kraj Fužina pronađeno je mrtvo tijelo starijeg muškarca. Očevidom koji su proveli policijski službenici Policijske postaje Delnice utvrđeno je kako se radi o 72-godišnjaku iz Liča. On je sinoć, oko 22,30 sati upravljajući neregistriranim mopedom tomos APN-6, bez zaštitne kacige, u blagom lijevom zavoju, mopedom prešao izvan ruba kolnika, te upao u odvodni kanal dubine 3 m.

Jutros, oko 7,50 sati na predjelu Pirovištu u Liču kraj Fužina pronađeno je mrtvo tijelo starijeg muškarca. Očevidom koji su proveli policijski službenici Policijske postaje Delnice utvrđeno je kako se radi o 72-godišnjaku iz Liča. On je sinoć, oko 22,30 sati upravljajući neregistriranim mopedom tomos APN-6,  bez zaštitne kacige, u blagom lijevom zavoju mopedom prešao izvan ruba kolnika te upao u odvodni kanal dubine 3 m.
Po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Rijeci tijelo nesretnog 72-godišnjaka prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu poradi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti. Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće još se utvrđuju.


Stranica