Otkriven drski kradljivac

Slika /Ri/uhicenik02.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog osnova sumnje u počinjenje drske krađe na štetu 49-godišnje Riječanke.

Policijski službenici  Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog osnova sumnje u počinjenje drske krađe na štetu 49-godišnje Riječanke.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 30. svibnja, oko 12,40 na Rivi u Rijeci, s leđa prišao oštećenoj Riječanki te iz ruke istrgnuo vrećicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od oko 50.000 kuna te mobitel i novčanik s dokumentima. S ukradenim je stvarima pobjegao s mjesta događaja do osobnog vozila marke smart u kojem ga je čekao muškarac, a zatim su se vozilom udaljili u nepoznatom smjeru.
 
Dana 7. lipnja policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka priveli su ga u prostorije I. policijske postaje Rijeka, gdje je kriminalistilčkim istraživanjem utvrđena osnovana sumnja da je počinio drsku krađu zbog čega se prijavljuje nadležnom državnom odvjetništvu, kao i  36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine zbog pomaganja.                                                                             
       
 
 
 


Stranica