Napao policijskog službenika i prijetio mu

Slika /Ri/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Omišlja zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i napada na službenu osobu. Osnovano se sumnja da je 3. lipnja prilikom dovođenja u policijsku postaju, a zbog narušavanja javnog reda i mira u omišlju, udario policijskog službenika u predjelu lica i više puta u predjelu tijela lakše ga pri tome ozlijedivši. Osim toga utvrđeno je istome policijskom službeniku prijetio, što je kod njega izazvalo osjećaj nesigurnosti kako za sebe tako i članove obitelji, počinivši na taj način i kazneno djelo prijetnje.

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Omišlja zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i napada na službenu osobu.
Osnovano se sumnja da je 3. lipnja prilikom dovođenja u policijsku postaju, a zbog narušavanja javnog reda i mira u Omišlju, udario policijskog službenika u predjelu lica i više puta u predjelu tijela lakše ga pri tome ozlijedivši. Osim toga istome je  policijskom službeniku prijetio, što je kod njega izazvalo osjećaj nesigurnosti kako za sebe tako i članove obitelji, počinivši na taj način i kazneno djelo prijetnje.
 
Ovaj je 22-godišnjak 3. lipnja, oko 20,00 sati narušavao javni red i mir u Ul. Večja u Omišlju, vičući i galameći ispred autobusa sa stranim turistima, da bi nakon toga otišao do ulice Zagradi gdje je također ispred jednog ugostiteljskog objekta vikao i galamio. Ubrzo su ga policijski službenici doveli na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Krk.
Protiv njega podnesen je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Krku zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika, naročito drskog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, danas je u poslijepodnevnim satima doveden uz posebno izvješće u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.


Stranica