Uhvatili ga s ukradenim bocama

Policijski službenici auto-ophodnje Policijske postaje Opatija zatekli su 26. svibnja, oko 2,00 sati u blizini trgovačkog centra u Opatiji, na Novoj cesti, 40-godišnjaka iz Osijeka. U vozilu koje je koristio nalazilo se više plastičnih vreća sa staklenim bocama. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da je vreće s ukupno 440 boca ukrao iz ograđenog skladišnog prostora trgovačkog centra u čijoj je blizini i zatečen. U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se zbog teške krađe prijavljuje redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici auto-ophodnje Policijske postaje Opatija zatekli su 26. svibnja, oko 2,00 sati u blizini trgovačkog centra u Opatiji, na Novoj cesti, 40-godišnjaka iz Osijeka. U vozilu koje je koristio nalazilo se više plastičnih vreća sa staklenim bocama. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da je vreće s ukupno 440 boca ukrao iz ograđenog skladišnog prostora trgovačkog centra u čijoj je blizini i zatečen.
U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se zbog teške krađe prijavljuje redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

 


Stranica