Iz rada pomorske policije

Slika Ri/tanja/ppp-brod-ed.jpg

U subotu 22. i nedjelju 23. svibnja, posada službenog policijskog plovila P-13, Policijske uprave primorsko-goranske, zatekla je u luci u Malom Lošinju četvoricu stranih državljana u počinjenju prekršaja iz domene Pomorskog zakonika. Dvojica od njih, austrijski i švicarski državljanin, jedrili su u luci ometajući promet drugim plovilima, dok je drugi austrijski državljanin svoje plovilo privezao zatvarajući pritom kanal Privlaka i tako ometajući promet drugima. Trojici stranih državljana uručeni su prekršajni nalozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Pomorskog zakonika, kao i njemačkom državljaninu, koji je velikom brzinom glisirao u luci, gdje je inače dopuštena brzina od 3 čvora.

FOTO:ilustracija
U subotu 22. i nedjelju 23. svibnja, posada službenog policijskog plovila P-13, Policijske uprave primorsko-goranske, zatekla je u luci u Malom Lošinju četvoricu stranih državljana u počinjenju prekršaja iz domene Pomorskog zakonika. Dvojica od njih, austrijski i švicarski državljanin, jedrili su u luci ometajući promet drugim plovilima, dok je drugi austrijski državljanin svoje plovilo privezao zatvarajući pritom kanal Privlaka i tako ometajući promet drugima.
Trojici stranih državljana uručeni su prekršajni nalozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Pomorskog zakonika, kao i njemačkom državljaninu, koji je velikom brzinom glisirao u luci, gdje je inače dopuštena brzina od 3 čvora.


Stranica