Pucajući u lisicu ozlijedio susjede

Slika /Ri/traka07.jpg

U poslijepodnevnim satima 6. svibnja u Ledenicama kod Novog Vinodolskog 72-godišnji hrvatski državljanin pucajući iz vatrenog oružja lakše je ozlijedio 48-godišnjeg susjeda i njegovu 9-godišnju kćerku.Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica utvrđeno je da je 72-godišnjak u blizini svoje kuće zamijetio lisicu,te je iz vatrenog oružja,lovačke puške koju legalno posjeduje,ispalio nekoliko hitaca u namjeri da je pogodi.

U poslijepodnevnim satima 6. svibnja u Ledenicama kod Novog Vinodolskog 72-godišnji hrvatski državljanin pucajući iz vatrenog oružja lakše je ozlijedio 48-godišnjeg susjeda i njegovu 9-godišnju kćerku.
 
Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica utvrđeno je da je 72-godišnjak u blizini svoje kuće zamijetio lisicu,te je iz vatrenog oružja,lovačke puške koju legalno posjeduje,ispalio nekoliko hitaca u namjeri da je pogodi.
U trenutku dok se lisica nalazila u blizini kuće njegovih susjeda 72-godišnjak ju je uspio pogoditi,ali se uslijed pogotka nekoliko zrna sačme odbio o tlo i pogodilo 48-godišnjaka i  njegovog kćerku. Liječnička pomoć im je pružena u Domu zdravlja u Crikvenici gdje je utvrđeno da su njihove ozlijede površinske i predstavljaju lakše tjelesne ozljede.
 
Protiv 72-godišnjeg počinitelja biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
 
 


Stranica