Provale u ugostiteljske objekte

Slika /Ri/policija05.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati su počinitelji provalili u tri ugostiteljska objekata i iz istih otuđili alkoholna pića,prehrambene artikle i novac.U ugostiteljski objekt koji se nalazi u ulici Milutina Baraća u Rijeci nepoznati je počinitelj provalio u noći 23./24. travnja . Otuđio je hranu,piće i novac čime je 48-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati su počinitelji provalili u tri ugostiteljska objekata i iz istih otuđili alkoholna pića,prehrambene artikle i novac.
 
U ugostiteljski objekt koji se nalazi u ulici Milutina Baraća u Rijeci nepoznati je počinitelj provalio u noći 23./24. travnja . Otuđio je hranu,piće i novac čime je 48-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.
 
Za manji novčani iznos oštećeni su i vlasnici ugostiteljskih objekata u Nautičkoj ulici u Bakru i ulici Svete Lucije u Kostreni u koje je provaljeno iste noći.
             
 


Stranica