Pronađena drska kradljivica iz oglasnika

Slika Ri/policija05.jpg

Policijski službenici Treće policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjom Riječankom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe na štetu 66-godišnjeg hrvatskog državljanina. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 66-godišnjak u ožujku ove godine putem oglasnika tražio žensku osobu za čišćenje obiteljske kuće u Čavlima.

 
Policijski službenici Treće policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjom Riječankom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe na štetu 66-godišnjeg hrvatskog državljanina.  
 
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 66-godišnjak u ožujku ove godine putem oglasnika tražio žensku osobu za čišćenje obiteljske kuće u Čavlima. Na oglas se javila 21-godišnja Riječanka,koja je prilikom pregledavanja prostorija koje bi trebala čistiti i dogovaranja uvjeta i cijene rada ,iskoristila nepažnju vlasnika i iz kuće otuđila novac,ručni sat i zlatni nakit.
Potom je dio ukradenog novca dala 35-godišnjakinji i 28-godišnjaku iz Čabra,koji su znali da novac potječe od počinjenja kaznenog djela,a ipak su ga primili,čime su počinili kazneno djelo Prikrivanje.

U koordinaciji i dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv svih triju počinitelja kaznena  prijava podnosi se redovnim putem
 
 


Stranica