Tjedno izvješće o prometnim nesrećama

Slika /Ri/policija03.jpg

U proteklom tjednu na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 59 prometnih nesreća, od čega je lakših bilo 56, a težih tri. U nesrećama je lakše ozljede zadobilo 17 sudionika, dok su teže ozljede zadobile dvije osobe. Smrtno stradalih osoba nije bilo.

U proteklom tjednu na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 59 prometnih nesreća, od čega je lakših bilo 56, a težih tri.
U nesrećama je lakše ozljede zadobilo 17 sudionika, dok su teže ozljede zadobile dvije osobe. Smrtno stradalih osoba nije bilo.
 
U prometnim nesrećama sudjelovala su tri pješaka, dok je alkoholiziranih vozača u prometnim nesrećama bilo 8. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 673.700 kuna.
 
Tijekom vikenda policija je na području županije provodila akciju u cilju sprječavanja prekršaja alkoholiziranosti vozača. 46 vozača zatečeno je da upravlja vozilima pod utjecajem alkohola, a među njima su i jedan vozač mopeda i jedan teretnog vozila. Rekorder po izmjerenoj koncentraciji alkohola je ipak vozač osobnog vozila. Dana 20. ožujka u 21,50 sati, policijski službenici zaustavili su 36-godišnjeg Riječanina, koji je upravljao osobnim vozilom opel astrom. Utvrđeno je da je navedenim vozilom upravljao pri koncentraciji alkohola od 2,50g/kg.
 
 
 


Stranica