Nogom na vozačicu, ciglom na auto

Slika /Ri/policija03.jpg

Sinoć, oko 21,00 sati u Ul.Bože Vidasa u Rijeci, 25-godišnji Riječanin je nakon prometne nesreće u kojoj je svojim vozilom udario u vozilo koje se kretalo ispred njega, fizički nasrnuo na 34-godišnju vozačicu toga vozila. Gurnuo ju je rukama na tlo, a zatim nogom udario više puta, no ni to mu nije bilo dovoljno pa je uzeo blok cigle kojim je udario u osobno vozilo vozačice. Odbio je alkotestiranje.

Sinoć, oko 21,00 sati u Ul.Bože Vidasa u Rijeci, 25-godišnji Riječanin je nakon prometne nesreće u kojoj je svojim vozilom udario u vozilo koje se kretalo ispred njega, fizički nasrnuo na 34-godišnju vozačicu toga vozila.  Gurnuo ju je rukama na tlo, a zatim nogom udario više puta, no ni to mu nije bilo dovoljno pa je uzeo blok cigle kojim je udario u osobno vozilo vozačice. Odbio je alkotestiranje.
34-godišnjoj vozačici iz Rijeke liječnička pomoć je pružena u KBC-u Sušak, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. 25-godišnjem vozaču osim prekršajne prijave iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi i prijava zbog naročito drskog ponašanja.


Stranica