Otkrili provalnike u vozila

Slika /Ri/krada_iz_auta.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana starosti 22 i 21 godine, zbog osnova sumnje u počinjenje teških krađa provaljivanjem. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su u noći 19/20. ožujka u Ul. F. Čandeka u Rijeci provalili u osobno vozilo marke daewo te iz njega otuđili radio-CD. Iste noći, u Ul. Petra Jurčića, također su provalili u dva osobna vozila, a u jedno pokušali. Iz ovih su vozila otuđili radio-CD i sunčane naočale. Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 1.500 kuna. Otuđeni predmeti su kod dvojice počinitelja pronađeni i vraćeni oštećenim vlasnicima vozila.

FOTO:ilustracija
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad  dvojicom Riječana starosti 22 i 21 godine, zbog osnova sumnje u počinjenje teških krađa provaljivanjem.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su u noći 19/20. ožujka u Ul. F. Čandeka u Rijeci  provalili u osobno vozilo marke daewo te iz njega otuđili  radio-CD. Iste noći, u Ul. Petra Jurčića, također su provalili u dva osobna vozila (peugeot i daewo), a u jedno pokušali (renault). Iz ovih su vozila otuđili radio-CD i sunčane naočale. Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 1.500 kuna. Otuđeni predmeti su kod dvojice počinitelja pronađeni i vraćeni oštećenim vlasnicima vozila.
Protiv provalnika podnosi se kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica