"Šibicarili" na prostoru benzinske postaje

Slika /Ri/IMG_4835.jpgtrica.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Delnice zatekli su 17. ožujka, oko 6,30 sati na prostoru benzinske postaje u Ravnoj Gori četvoricu muškaraca koji su se bavili tzv. šibicarenjem. Radi se o hrvatskim državljanima s područja Osijeka, Zagreba i Karlovca (stari 33, 36, 56 i 64 godine) koji su kod ulaza u prostor sanitarnog čvora postavili prostirač crvene boje na kojem su se nalazile tri kutijice i kuglica.

FOTO:ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Delnice zatekli su 17. ožujka, oko 6,30 sati na prostoru benzinske postaje u Ravnoj Gori četvoricu muškaraca koji su se bavili tzv. šibicarenjem. Radi se o hrvatskim državljanima s područja Osijeka, Zagreba i Karlovca (stari 33, 36, 56 i 64 godine) koji su kod ulaza u prostor sanitarnog čvora postavili prostirač crvene boje na kojem su se nalazile tri kutijice i kuglica. Stavljajući novčane iznose u raznim apoenima nastojali su privući zainteresirane igrače na igru tzv. "tricu", pa su tako namamili i 76-godšnju Puljanku.

Nakon kriminalističkog istraživanje u policijskoj postaji, uz optužni prijedlog dovedeni su u Prekršajni sud u Delnicama, zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Trojica od njih kažnjena su novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna, a jedan od njih je zbog potrage koju je za njim raspisala Policijska uprava osječko-baranjska sproveden u osječki zatvor.

Valja reći i da je oštećenoj 76-godišnjakinji vraćen iznos od 500 kuna koji je uložila u igru.

Apeliramo na građane da ukoliko se nađu u ovakvoj ili sličnoj situaciji odmah obavijeste policiju na broj 92.

 


Stranica