Prijava i kupcu i dileru

Slika /Ri/droga01.jpg

Dana 14. ožujka, oko 23,30 sati u Ul. Franje Čandeka u Rijeci, policijski službenici II. policijske postaje Rijeka radeći na poslovima suzbijanja zlouporabe opojne droge uočili su mladića sumnjivog ponašanja. Prilikom utvrđivanja identiteta, kod mladića, 25-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine zatečeno je oko 5 grama marihuane u pvc paketiću.

FOTO:ilustracija
Dana 14. ožujka, oko 23,30 sati u Ul. Franje Čandeka u Rijeci, policijski službenici II. policijske postaje Rijeka radeći na poslovima suzbijanja zlouporabe opojne droge uočili su mladića sumnjivog ponašanja. Prilikom utvrđivanja identiteta, kod mladića, 25-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine zatekli su  oko 5 grama marihuane u pvc paketiću. Tijekom kriminalističkog istraživanja provedenog u suradnji s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta droga ove Policijske uprave, utvrđeno je kako je drogu kupio od 21-godišnjeg Riječanina. Od njega je drogu nabavljao i unatrag šest mjeseci i to u najmanje deset navrata. Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Rijeci provedena je pretraga prostora, koji koristi 21-godišnjak te je
pronađeno još sedam istovjetnih PVC paketića sa sadržajem droge marihuane u ukupnoj količini od 35 grama.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se protiv obojice počinitelja kaznena prijava zbog neovlaštenog posjedovanja, odnosno prodaje droge, podnosi se redovnim putem.

 


Stranica