Otkriven kradljivac alata i mopeda

Slika /Ri/policija05.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje u počinjenje krađa. Utvrđeno je kako je u svibnju prošle godine s parkirališta u Ul. Slavinj u Rijeci, otuđio moped marke Gilera u vlasništvu 26-godišnjaka iz Rijeke. Materijalna šteta cijeni se na oko 7.000 kuna.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje u počinjenje krađa. Utvrđeno je kako je u svibnju prošle godine s parkirališta u Ul. Slavinj u Rijeci, otuđio moped marke gilera u vlasništvu 26-godišnjaka iz Rijeke. Materijalna šteta cijeni se na oko 7.000 kuna.

Osim toga, osnovano se sumnja da je u prosincu prošle godine provalivši u kontejner u Bezjakima otuđio razni alat u vrijednosti od oko 3.600 kuna, na štetu 36-godišnjeg Riječanina. U veljači pak ove godine, provalio je u kontejner u Ul. Dragutina Tadijanovića, također u Rijeci. Na štetu 41-godišnjaka iz Opatije, tuđio je aparat za zavarivanje i razni alat u vrijednosti od oko 1.500 kuna.

U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom 20-godišnjak se kazneno prijavljuje redovnim putem.

 


Stranica