Ukrao dva televizora,posuđe, posteljinu, usisavač..

Slika /Ri/7.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka otkrili su otkrili su počinitelja koji je dana 12/13. veljače provalio u obiteljsku kuću u Ul. F. Pilepića Pavina u Rijeci. Radi se o 32-godišnjem Riječaninu za kojeg se osnovano sumnja da je provalivši u nevedenu kuću otuđio veću količinu tehničke robe i kućanskih uređaja.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka otkrili su otkrili su počinitelja koji je dana 12/13. veljače provalio u obiteljsku kuću u Ul. F. Pilepića Pavina u Rijeci.
Radi se o 32-godišnjem Riječaninu za kojeg se osnovano sumnja da je provalivši u navedenu kuću otuđio veću količinu tehničke robe i kućanskih uređaja. Ukrao je 2 televizora, satelitski prijamnik i pripadajuću satelitsku antenu, koju je prethodno demontirao s balkona, komplet posuđa i pribora za jelo, posteljinu, kozmetiku, piće, usisavač, glačalo i druge kućanske predmete i pomagala.

Dio ovih predmeta policijski su službenici tijekom kriminalističkog istraživanja i pronašli i to kod dvojice Riječana, jednog 26-godišnjaka i jednog  28-godišnjaka kojemu je dio predmeta prodao. Pronađeni predmeti oduzeti su i bit će vraćeni oštećenom 57-godišnjem vlasniku. Materijalna šteta cijeni se na oko 18.000 kuna.

U konzultaciji s državnim odvjetništvom utvrđeno je da se provalnik i dvojica prikrivača kazneno prijavljuju redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica