Tjedno izvješće o prometu

Slika /Ri/policija03.jpg

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 80 prometnih nesreća, od čega je lakših bilo 76, a težih 4. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo 13 osoba, dok je teže ozlijeđeno četiri. Smrtno stradalaih osoba u prometu nije bilo.

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se  80 prometnih nesreća, od čega je lakših bilo 76, a težih 4. U prometnim je  nesrećama lakše ozljede zadobilo 13 osoba, dok je teže ozlijeđeno četiri. Smrtno stradalaih osoba u prometu nije bilo.

Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u  ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 718.000   kuna. Sedam pješaka sudjelovalo je u prometnim nesrećama i četiri strana državljanina.

Od 223 vozača koji su alkotestirani, kod njih 22 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg, a najveća iznosi 3,73 g/kg. Izmjerena je kod 58-godišnjaka iz Viškova i to 17. veljače u 18,25 sati, kada su ga policajci zatekli u Vukovarskoj ulici u Rijeci. Upravljao je osobnim vozilom marke Audi 80.

 
 
 


Stranica