Spriječili kradljivca u bijegu s ukradenim stvarima

Slika /Ri/pretraga01.jpg

Policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka uhvatili su mladića koji je pokušao pobjeći nakon što je otuđio foto-aparat i mobitel jednoj od posjetiteljica maškarane zabave u šatoru. Događaj se zbio 15. veljače, nekih 20-ak minuta iza ponoći u šatoru na Gatu Karoline riječke u Rijeci,

FOTO:ilustracija
Policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka uhvatili su mladića koji je pokušao pobjeći nakon što je otuđio foto-aparat i mobitel jednoj od posjetiteljica maškarane zabave u šatoru. Događaj se zbio 15. veljače, nekih 20-ak minuta iza ponoći u šatoru na Gatu Karoline riječke u Rijeci, gdje se odvijala maškarana zabava. 23-godišnji Osiječanin iskoristio je nepažnju 25-godišnje Riječanke te joj iz torbice otuđio foto-aparat i mobitel te odmah nakon toga namjeravao s ukradenim premetima pobjeći, ali su ga policajci spriječili u bijegu i doveli u policijsku postaju.

Tijekom kriminalističkog istraživanja u I. policijskoj postaji Rijeka utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo krađe, zbog čega će biti prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem. Ukradeni predmeti vraćeni su 25-godišnjoj Riječanki.



Stranica