Pronašli kamp kućicu i kradljivce

Slika /Ri/traka06.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom Kastavaca u dobi od 34 i 24 godine i jednim 19-godišnjim Opatijcem, a zbog osnova sumnje da su na štetu Turističke zajednice grada Rijeke počinili krađu. Kamp prikolica čija se vrijednost procjenjuje na oko 7.500 kuna, vraćena je Turističkoj zajednici grada Rijeke.

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom Kastavaca u dobi od 34 i 24 godine i jednim 19-godišnjim Opatijcem, a zbog osnova sumnje da su na štetu Turističke zajednice grada Rijeke počinili krađu.

Sumnja se da su u vremenu od 6. do 8. veljače ove godine  s parkirališta na Delti u Rijeci, odvezli kamp prikolicu marke Adria, koja je inače za vrijeme nedavno održanog dječjeg karnevala u Rijeci služila kao info punkt. Navedenu kamp prikolicu pronašli su policijski službenici II. Policijske postaje Rijeka na području Kastva na adresi jednoga od od navedenih počinitelja. Okolnosti počinjenja kaznenog djela još se utvrđuju, a u dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrdit će se način procesuiranja počinitelja. Kamp prikolica  čija se vrijednost procjenjuje na oko 7.500 kuna, vraćena je Turističkoj zajednici grada Rijeke.



Stranica