Požari

Slika /Ri/traka07.jpg

Noćas, oko 2,40 sati u Jurjenićima br. 56, na području Kastva došlo je do požara krovišta obiteljske kuće, koji se proširio na dvije susjedne kuće u istome nizu. U 6,15 sati požar su ugasili pripadnici vatrogasne postrojbe iz Rijeke. Slijedi očevid kako bi se utvrdili uzroci te okolnosti izbijanja požara.

Noćas, oko 2,40 sati u Jurjenićima br. 56, na području Kastva došlo je do požara krovišta obiteljske kuće, koji se proširio na  dvije susjedne kuće u istome nizu.

U 6,15 sati požar su ugasili pripadnici vatrogasne postrojbe iz Rijeke. Slijedi očevid kako bi se utvrdili uzroci te okolnosti izbijanja požara.

Tijekom jučerašnjag dana, u jutarnjim je satima došlo do požara na ulaznim vratima gospodarskoj zgradi u Dovičićima na području Viškova. Požar se prenio  i na parkirano kombi vozilo marke Renault..  Uzrok požara je ostavljeni pepeo sa žari u papirnatoj vreći ostavljen u blizini vrata koja je požar zahvatio. Materijalna šteta se cijeni na oko 20.000 kuna, a oštećen je 69-godišnji vlasnik iz Viškova.



Stranica